Αθανάσιος Τσέκας
215 55 12 428
697 28 38 230
info@superblind.gr

Εξωτερικές Περσίδες

Οι περσίδες αποτελούν μια πρόταση σκίασης με πολλά πλεονεκτήματα, προσφέρουν λύσεις για τη σκίαση των προσόψεων κτιρίων, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον στον χώρο σας. Επίσης, μπορούν να προσφέρουν πλήρη συσκότιση.

Οι εξωτερικές περσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικά και διοικητικά κτίρια, σε οικίες ιδιαίτερων απαιτήσεων, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Στα πλεονεκτήματα τους είναι η δυνατότητα αντανάκλασης έως και 70% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 35%.Παράλληλα προσφέρουν  προστασία από τον ήλιο και εξωτερική θέα.

Η ρύθμιση του φωτός επιτρέπει την πλήρη απομόνωση από ανεπιθύμητα βλέμματα και η δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής θέας προσδίδει ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο.

Ο χειρισμός των εξωτερικών περσίδων μπορεί να γίνει με μανιβέλα η ακόμα και με ηλεκτροκίνηση.

Εξωτερικά ρόλλερ

Αυτός ο τύπος ρόλλερ βασίζεται στην φιλοσοφία του ρόλλερ εσωτερικής σκίασης, αλλά είναι μελετημένος για εξωτερική χρήση.

Τα εξαρτήματα είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και την συνεχή χρήση, ο μηχανισμός του συστήματος, προστατεύεται σε ειδικό κουτί / μετόπη ή σε κλειστή κασετίνα που μπορεί να βαφεί σε οποιοδήποτε χρώμα.

Για ειδικές κατασκευές όπως σκίαση αίθριων, οριζόντιων ή κεκλιμένων παραθύρων κλπ. χρησιμοποιούνται ειδικοί διπλοί μηχανισμοί κασέτας που κρατούν το ύφασμα τεντωμένο με ειδικά ελατήρια.

Ο χειρισμός των εξωτερικών ρόλλερ γίνεται με ενσύρματη η ασύρματη ηλεκτροκίνηση.

Εξωτερικά ρόλλερ

Εξωτερικά ρόλλερ

Εξωτερικά ρόλλερ

Εξωτερικά ρόλλερ

Εξωτερικές περσίδες

Εξωτερικές περσίδες

© Copyright 2021 Superblind.gr. All Rights Reserved. Powered by web-idea.gr.